Fitness4You friskvårdssponsor till Skill Mjölby Stadslopp.

Fitness4You går allin på Skill Mjölby Stadslopp. “Jag tvekade inte en sekund, ett sådant här event är välkommet i Mjölby”, säger ägaren Pernilla Greibe.

Pernilla Greibe, till höger, tillsammans med kollegan Emma Bäck. Pernilla har drivit Fitness4You sedan december 2013, medlemsantalet har ökat mycket varje år.

– Det känns superkul. Jag tvekade inte en sekund. Ett sådant här event är välkommet i Mjölby. Min målsättning är att så många som möjligt av våra medlemmar ska vara med, säger Pernilla Greibe, ägare till Fitness4You.

Pernilla har drivit Fitness4You sedan december 2013 och adressen är Kungsvägen 65 i centrala Mjölby. Medlemsantalet har under de åren ökat från 20 till cirka 800.

– Vi har haft en fantastisk utveckling av verksamheten. Vårt motto är att det ska vara kul och inspirerande att träna. För mig är det otroligt glädjande och inspirerande att se den utveckling som våra medlemmar gör. Sedan är den sociala biten också mycket värdefull, säger Pernilla och skrattar.

Pernilla Greibe välkomnar Skill Mjölby Stadslopp. “Det är riktigt roligt att det händer någonting så här positivt i vår stad”. “Att det görs i hälsans tecken tilltalar mig väldigt mycket”, säger hon.

I samma lokaler, nära receptionen, finns en frisörsalong, Tinta haircrew, som också ägs och drivs av Pernilla.

– Frisörsalongen startades samtidigt som gymmet, vilket har blivit en lyckad kombination.

Hos Fitness4You erbjuds en mängd olika träningsformer. Till exempel finns det massor med gruppträningspass som tabata, spinning, yoga, 4by4, amrap, x-fit, ass&abs, stepintervall&bodyfit, 3d och afrodance powerpump. I gymmet finns allt du kan tänkas behöva för din träning.  Ergonomiska maskiner av märket Hoist plus en cardiodel med löpband, cyklar, trappmaskiner, crosstrainers och roddmaskiner.

Utöver detta finns två friviktsrum. Självklart finns dropzoner och en x-fit lokal som medlemmarna kan använda när det inte är pass i den.

Lägg också till dansgrupper och personliga tränare så förstår ni att Fitness4You handlar om ett modernt helhetskoncept för just din träning.

Varför går då Fitness4You in som friskvårdssponsor till Skill Mjölby Stadslopp?

– Det är riktigt roligt att det händer någonting så här positivt i vår stad. Att det görs i hälsans tecken tilltalar mig väldigt mycket. Vi har ett ansvar att se till att alla rör på sig. Att alla kan vara med efter sina förutsättningar är jättebra och jätteviktigt, poängterar Pernilla.

Paralympikern Maria Bjurström, tränar hos Fitness4You, och har bestämt sig för att delta i Skill Mjölby Stadslopp.

Fitness4You bidrar med två årskort, som ger två lyckliga vinnare möjligheten att träna precis vad de vill och hur mycket de vill under ett år. Värdet är cirka 6 500 kronor per årskort. Årskorten lottas ut till en dam och en herre oavsett hastighet i loppet.

Fitness4You har också hand om uppvärmningen innan både Bilbrodd Lilla Stadsparksrundan och Skill Mjölby Stadslopp och kommer också att ha ett eget tält i tävlingscentrum i Stadsparken, med spännande erbjudanden.

Till Fitness4You:s hemsida:

Lämna en kommentar