Intersport Mjölby officiell sportsponsor till Skill Mjölby Stadslopp

Intersport Mjölby är officiell sportsponsor till Skill Mjölby Stadslopp. Det är hos Intersport Mjölby du hämtar din nummerlapp och det är ifrån Intersport Mjölby just du kan vinna värdefulla presentkort.

Duong Ha, ägare till Intersport Mjölby, ser fram emot Skill Mjölby Stadslopp den 6 maj 2020.

– Det hakade vi på direkt. Vi tycker det är en fantastisk rolig idé med ett så stort arrangemang som ett stadslopp i vår kommun, säger Duong Ha, ägare till Intersport Mjölby.

Han poängterar att det behövs något som livar upp centrumkärnan.

– Självklart vill vi vara med på en sådan bra grej. Vi jobbar med sport och vill att folk ska aktivera sig. Kul med ett barnlopp och jättebra att det är gratis för alla barn att vara med, förklarar Duong.

Skill Mjölby Stadslopp har världspremiär onsdag 6 maj 2020. Dagen innan, tisdag 5 maj, kan du som ska delta i loppet hämta din nummerlapp hos Intersport Mjölby, mellan klockan 11-17

– För de som hämtar sin nummerlapp hos oss, erbjuder vi 25 procent på ordinarie pris på alla våra produkter, berättar Duong.

Kanske blir det just du som vinner ett presentkort och kan handla för 1 000 kronor hos Intersport Mjölby.

Intersport Mjölby bidrar också med åtta presentkort a´1 000 kronor som kommer lottas ut till fyra herrar och fyra damer oavsett hastighet i loppet.

– Jag gillar att alla har chans att vinna fina priser, oavsett om man går, joggar eller springer loppet, säger Duong.

Till Intersport Mjölbys hemsida:

Lämna en kommentar