Bostadsbolaget ser till att just du får en läcker medalj runt halsen vid målgången av Skill Mjölby Stadslopp.

Sarah Andersson och Karin Pettersson hoppas givetvis på en riktig motionsfest den 6 maj, där Bostadsbolaget  delar ut massor av medaljer vid målgången i Stadsparken.

– Vi vill vara en aktiv del när Mjölby stad fyller 100 år. En femtedel av invånarna i Mjölby bor i lägenheter som Bostadsbolaget förvaltar. I och med att vi sponsrar medaljen, får alla som bor hos oss delta i Skill Mjölby Stadslopp helt gratis, vilket vi tycker är superkul, säger marknadschefen Sarah Andersson.

I Bostadsbolagets 2 600 lägenheter bor det cirka 4 500-5 000 personer.

– Att kunna anmäla sig till loppet helt gratis kan bli en jättebra morot för folk att träna. De som bor hos oss är i alla möjliga åldrar, så loppet kan verkligen blir en motionsfest för hela familjen, berättar Karin Pettersson, som är kommunikatör på Bostadsbolaget.

Bostadsbolaget har mellan 4 500 och 5 000 personer som bor i deras lägenheter. Alla dessa har chansen att delta i Skill Mjölby Stadslopp helt gratis.

Även personalen på Bostadsbolaget kommer att vara involverad i Skill Mjölby Stadslopp.

– Vi hoppas att så många som möjligt av vår personal går, joggar eller springer loppet. Vår personal delar också ut medaljen till alla som kommer i mål. I Stadsparken finns vi givetvis på plats med  eget tält, där vi hittar på något roligt, förklarar Sarah Andersson.

Om Sarah och Karin själva kommer att delta i världspremiären av Skill Mjölby Stadslopp återstår att se.

– Ja, antingen det eller så hejar vi på deltagarna i målområdet. Det blir lika roligt vilket som, säger Sarah och får medhåll från Karin.

Lämna en kommentar