Välkommen med din anmälan till Skill Mjölby Stadslopp

Anmälan till Skill Mjölby Stadslopp är sedan en tid tillbaka öppen. Välkommen med din anmälan.

2021 ska det bli spring i benen i Skill Mjölby Stadslopp och Bil Brodd Lilla Stadsparksrundan.

Premiären som var tänkt att gå av stapeln 2020 blev av kända skäl inställd.

– Nu gör vi allt för att världspremiären ska kunna genomföras 2021 istället. Vi har satt datumet till lördag 8 maj. Nu vet vi inte om det kommer att gå att genomföra eventet då, men skulle det inte gå 8 maj så är sannolikheten stor att det kommer att fungera i slutet av sommaren eller tidig höst, säger tävlingsledaren Mikael Grip.

Fortsätter smittspridningen gå ner, samtidigt som vaccinationerna går enligt plan kommer det att bli lättnader i restriktionerna.

Skill är minst lika taggade 2021 som 2020!

– Att regeringen med idrottsminister Amanda Lind i spetsen tillsammans med Folkhälsomyndigheten håller på att jobba fram en plan för vad som ska gälla för till exempel motionslopp när smittspridningen minskar känns också lovande. Det verkar som att den kommer att presenteras i mitten av mars. Det är också ungefär då vi tar beslut om vi kan genomföra eventet 8 maj eller om vi flyttar fram Skill Mjölby Stadslopp med tillhörande Bil Brodd Lilla Stadsparksrundan till sensommaren eller tidig höst, berättar Mikael Grip.

Bil Brodd ser till att alla barn kan kuta Bil Brodd Lilla Stadsparksrundan helt gratis!

Som tidigare meddelats går anmälan för de som anmält sig 2020 över till 2021. Du som redan är anmäld ska alltså inte göra någon ny anmälan om du redan har anmält dig.

Lämna en kommentar