City Gross Mantorp bjuder på godsaker efter målgången

City Gross Mantorp ser till att du som går, joggar eller springer Skill Mjölby Stadslopp får ett härligt energitillskott direkt efter målgång i Stadsparken.

Andreas Gransö, Emelie Bäckehed  och My Goding från City Gross Mantorp håller upp en del av de produkter som du som deltagare kommer få efter målgången i Skill Mjölby Stadslopp och Bil Brodd Lilla Stadsparksrundan.

– För oss är det viktigt att hälsa och rörelse finns med som en naturlig del i vardagen, både för vår personal men även för våra kunder. Därför känns det extra bra att sponsra Skill Mjölby Stadslopp, säger My Goding, butikschef för City Gross Mantorp.

– Vi tycker det är viktigt att kunna erbjuda vår kunder ett brett sortiment och mängder med härliga färskvaror, allt för att kunden lätt ska kunna göra ett enkelt val både till vardag och fest! En del av det utbudet kommer du som deltar i Skill Mjölby Stadslopp att få direkt efter målgången i Stadsparken.

– Det blir färsk frukt, kaffe, festis till barnen, nybakad kanelbulle, någon dryck och kanske något mer, berättar My Goding.

City Gross Mantorps tält kommer att vara uppsatt direkt efter målgång där du som välförtjänt motionär och deltagare kan hämta dina produkter.

Lämna en kommentar