Bostadsbolaget sponsrar den historiska medaljen

Bostadsbolaget ser till att just du får en läcker medalj runt halsen vid målgången av Skill Mjölby Stadslopp.

Bostadsbolagets Karin Pettersson och Sarah Andersson med de snygga medaljerna som alla får som kommer i mål i BilBrodd Lilla Stadsparksrundan och Skill Mjölby Stadslopp.

– Det känns extra bra att det går att genomföra Skill Mjölby Stadslopp efter den speciella tid som varit på grund av pandemin och som vi också till viss del fortfarande befinner oss i. En femtedel av invånarna i Mjölby bor i lägenheter som Bostadsbolaget förvaltar. I och med att vi sponsrar medaljen, får alla som bor hos oss delta i Skill Mjölby Stadslopp helt gratis, vilket vi tycker är superkul, säger marknadschefen Sarah Andersson.

I Bostadsbolagets 2 600 lägenheter bor det cirka 4 500-5 000 personer.

– Att kunna anmäla sig till loppet helt gratis kan bli en jättebra morot för folk att träna. De som bor hos oss är i alla möjliga åldrar, så loppet kan verkligen blir en motionsfest för hela familjen, berättar Karin Pettersson, som är kommunikatör på Bostadsbolaget.

Sarah Andersson och Karin Pettersson hoppas givetvis på en riktig motionsfest den 4 september, där Bostadsbolaget  delar ut massor av medaljer vid målgången i Stadsparken.

Även personalen på Bostadsbolaget kommer att vara involverad i Skill Mjölby Stadslopp.

– Vi hoppas att så många som möjligt av vår personal går, joggar eller springer loppet. Vår personal delar också ut medaljen till alla som kommer i mål på ett smittsäkert sätt. I Stadsparken finns vi givetvis på plats med  eget tält, där vi hittar på något roligt, förklarar Sarah Andersson.

Om Sarah och Karin själva kommer att delta i världspremiären av Skill Mjölby Stadslopp återstår att se.

– Ja, antingen det eller så hejar vi på deltagarna i målområdet. Det blir lika roligt vilket som, säger Sarah och får medhåll från Karin.

Lämna en kommentar