Ge järnet i Mantorp Transportspurten

Med cirka 300 meter från mål kan du om du vill satsa allt för att vinna Mantorp Transportspurten.

Patrik Wiström och Linda Ottosson hoppas att många av deltagarna ökar takten sista 300 meterna av Mantorp Transportspurten.

Skill Mjölby Stadslopp handlar om sex kilometer. Med 300 meter kvar av loppet, när du är i Gästisparken, kommer det att finnas en extra tidtagningsram och en speaker som kommer uppmärksamma alla deltagare att det är 300 meter kvar till målet i Stadsparken. Då är det nämligen dags för Mantorp Transportspurten och den som vill kan trycka på lite extra in mot mål. Vi kommer att upprätta en speciell resultatlista för Mantorp Transportspurtens 300 meter. Snabbaste dam och snabbaste herre i Mantorp Transportspurten vinner 2500 kronor var i presentkort att handla för hos City Gross Mantorp. Den som vill kan alltså gå loppets första 5,7 kilometer och sedan spurta rejält de sista 300 meterna.

– Detta är en rolig variant, som också gör att inte bara elitlöparna har chans att vinna spurtpriset. Man måste delta i hela loppet för att vara med i Mantorp Transportspurten. Det går inte att bara springa de sista 300 meterna, säger tävlingsledaren Mikael Grip.

Mantorp Transport nappade direkt på idén om ett spurtpris.

– Ja, i vårt företag gäller det att hålla tiderna och det känns som ett roligt sammanhang att synas i. Det är kul att det händer en så häftig grej som ett stadslopp i Mjölby och att vi kan marknadsföra oss genom en spurt, säger verksamhetsledaren Linda Ottosson.

Mantorp Transport ligger i Spångsholm utanför Mantorp. Sedan 2015 är företaget en del av Stångå busskoncernen.

– Verksamheten består till största delen av kranbilar, då vi har specialiserat oss på skräddarsydda transportlösningar. framförallt inom hus- och byggbranschen. Det huvudsakliga uppdraget består i att transportera och montera hus och takstolar men givetvis utför vi även alla inom branschen förekommande arbeten. Utöver kranbilarna så har vi även en lastväxlarbil, jumbotrailer, följebil samt flera komprimatorbilar som bland annat kör på uppdrag åt Stena Recycling, berättar Linda.

Linda och Patrik gör tummen upp för Mantorp Transportspurten.

Andra uppdrag handlar om uthyrning av containrar och flak, återvinningstransporter, försäljning och transporter av storsäckar för avfall samt varningssbil för specialtransporter.

Mantorp Transport satsar offensivt och sedan sommaren 2020 har företaget en egen verkstad med tillhörande kontor.

De anställda på Mantorp Transport kommer att gå allin på Skill Mjölby Stadslopp och inte minst förstås Mantorp Transportspurten.

– Självklart vill jag vara snabbast i spurten på företaget, förklarar Linda Ottosson och skrattar.

Lämna en kommentar