Askling Bil i Mjölby vill synas där det händer bra saker

Askling Bil i Mjölby är ny stolt bilpartner till Skill Mjölby Stadslopp. “Vi vill stödja bra saker som händer lokalt”, säger Ulf Liman från bilföretaget.

Per-Gustaf Sunnerfjord, Martin Wastesson och Ulf Liman gör tummen upp för det nya samarbetet mellan Askling Bil i Mjölby och Skill Mjölby Stadslopp.

I veckan överlämnade Askling Bil i Mjölby en snyggt stripad Toyota TS HSD GR-Sport till tävlingsledningen. Den ska användas till att marknadsföra Skill Mjölby Stadslopp och Bostadsbolaget Lilla Stadsloppet fram till tävlingsdatumet lördagen 14 maj.

– Då kommer den bilen plus flera andra bilar i vårt sortiment att finnas i målområdet i Stadsparken och Gästisparken. De som deltar i loppet och även publiken kommer att kunna prata bilar med oss, berättar Ulf Liman.

På Askling Bil i Mjölby arbetar det åtta medarbetare.

– Några av oss kommer säkert att vara med och springa. Det siktar vi på, säger Ulf.

Askling Bil i Mjölby är måna om att sponsra och hjälpa till när det går.

– Vi är med på rätt mycket lokalt både när det gäller idrott och annat. Speciellt viktigt tycker vi det är när barn- och ungdomar är med. Att alla barn kan delta helt gratis i Bostadbolaget Lilla Stadsloppet tycker vi är jättebra, förklarar Ulf Liman.

På personbilssidan säljer Askling Bil allt från rena elbilar, till pluginhybrid och elhybrid.

Till hemsidan för Askling Bil i Mjölby.

Lämna en kommentar