Svenska Kyrkan Mjölby församling ny medaljpartner till Skill Mjölby Stadslopp

Svenska Kyrkan Mjölby församling satsar hårt på Skill Mjölby Stadslopp och är ny medaljpartner till det löpande eventet den 14 maj. Dessutom erbjuds 100 medlemmar i Svenska Kyrkan i Mjölby att delta i loppet helt gratis.

Olof Söderberg, Therese Persson, Birgitta Widèn och Johan Garde är taggade inför Skill Mjölby Stadslopp 14 maj. Svenska Kyrkan Mjölby Församling är ny medaljpartner till det löpande eventet.

De 100 medlemmarna som först anmäler sig via kyrkan får också varsin snygg “Jag tränar inför T-shirt”. Det är den T-shirten som ni ser på bilden. .

Svenska Kyrkan Mjölby församling kommer att ha ett eget tält i start- och målområdet i Stadsparken. Personal från kyrkan delar ut den snygga medaljen till alla nöjda deltagare som kommer i mål både i Skill Mjölby Stadslopp och Bostadsbolaget Lilla Stadsparksloppet.

När Olof Söderberg, församlingsherde, fick förfrågan om att bli medaljpartner så tvekade han inte länge innan han svarade ja.

– Klart vi vill vara med när det händer något så här pass bra i Mjölby. Det är ett fantastiskt tillfälle att förena nytta med nöje i hälsans tecken. Det är viktigt för alla att röra på sig. I och med det här samarbetet, ger vi både vår personal och våra medlemmar just den chansen, säger Olof Söderberg.

De 100 första som anmäler sig via rabattkoden Svenskakyrkan2022 får en gratis startplats till Skill Mjölby Stadslopp den 14 maj. Förutsättningen är att du är medlem i Svenska Kyrkan.

Till hemsidan för Svenska Kyrkan Mjölby församling:

Mer information om loppet: 

Lämna en kommentar