Fitness4You brinner för rörelse och satsar på Skill Mjölby Stadslopp

Fitness4You fortsätter sin satsning på Skill Mjölby Stadslopp. “Självklart vill vi vara med när ett sådant här stort motionsevent arrangeras i Mjölby, vi brinner för rörelse”, säger ägaren Pernilla Greibe.

Pernilla och Erik Greibe tillsammans med dottern Ella utanför Fitness4Yous anläggning i Mjölby.

–Målsättningen är även i år att så många som möjligt av våra medlemmar ska vara med, säger Pernilla.

Hon har drivit Fitness4You sedan december 2013 och adressen är Kungsvägen 65 i centrala Mjölby. Antalet medlemmar ligger just nu på 700. Alla Fitness4Yous medlemmar deltar i Skill Mjölby Stadslopp utan att betala någon anmälningsavgift.

– Vårt motto är att det ska vara kul och inspirerande att träna. För mig är det otroligt glädjande och inspirerande att se den utveckling som våra medlemmar gör. Sedan är den sociala biten också mycket värdefull, säger Pernilla och skrattar.

I samma lokaler, nära receptionen, finns en frisörsalong, Tinta haircrew, som också ägs och drivs av Pernilla.

– Frisörsalongen startades samtidigt som gymmet, vilket har blivit en lyckad kombination.

Erik Greibe tränar löpning på ett band som rör på sig i alla möjliga riktningar.

Hos Fitness4You erbjuds en mängd olika träningsformer. Till exempel finns det massor med gruppträningspass som X-fit, X-fit senior, X-fit kids, Reaxing, Tabatacore, Tabatamix, Tabatapump, Tabata from hell, Ass&abs, Spinn&Power, Box spinning, Step, Aerobic Step, Styrka nybörjare och seniorer, Yin och Yoga.

I gymmet finns allt du kan tänkas behöva för din träning. Till exempel erbjuds en cardiodel med löpband, cyklar, trappmaskiner, crosstrainers och roddmaskiner.

Utöver detta finns två friviktsrum. Självklart finns dropzoner och en x-fit lokal som medlemmarna kan använda när det inte är pass i den.

Lägg också till dansgrupper och personliga tränare så förstår ni att Fitness4You handlar om ett modernt helhetskoncept för just din träning.

Ella och Pernilla Greibe från Fitness4You.

Att vara friskvårdspartner till Skill Mjölby Stadslopp kändes självklart för Pernilla från början.

– Det är riktigt roligt att det händer någonting så här positivt i vår stad. Att det görs i hälsans tecken tilltalar mig väldigt mycket. Vi har ett ansvar att se till att alla rör på sig. Att alla kan vara med efter sina förutsättningar är jättebra och jätteviktigt, poängterar Pernilla.

Fitness4You bidrar med två årskort till prisbordet, som ger två lyckliga vinnare möjligheten att träna precis vad de vill och hur mycket de vill under ett år. Värdet är cirka 6 500 kronor per årskort. Årskorten lottas ut till en dam och en herre oavsett hastighet i loppet.

Fitness4You har också hand om uppvärmningen inför både Bostadsbolaget Lilla Stadsparksloppet och Skill Mjölby Stadslopp och kommer också att ha ett eget tält i tävlingscentrum i Stadsparken, med spännande erbjudanden. I Fitness4Yous tält kommer alla deltagare erbjudas benmassage av Stjärnkliniken.

Dansgruppen Concrete Illusions kommer se till att deltagarna får bästa peppen på upploppet.

Dansgruppen Concrete Illusions kommer att se till att alla deltagare får riktigt bra pepp på upploppet i både Bostadsbolaget Lilla Stadsparksloppet och Skill Mjölby Stadslopp.

– Det ska bli kul att heja fram löparna sista biten mot mål. Vi kommer också att visa upp några av våra koreografier på scenen, säger Ella Greibe.

Till Fitness4You:s hemsida:

Lämna en kommentar