Fitness4You-Rundan nytt tillskott i Östgötatidningen Mjölby Stadslopp

Östgötatidningen Mjölby Stadslopp får tillökning. Nu är det klart att Fitness4You-Rundan får premiär den 6 maj.

Fitness4You namnger det nya loppet i Östgötatidningen Mjölby Stadslopp som heter Fitness4You-Rundan. Ägarna till Fitness4You, Pernilla och Erik Greibe ser fram emot den nya satsningen. På bilden syns också deras dotter Ella.

– Det är en runda som är hälften så lång som det ordinarie loppet, det vill säga tre kilometer. Det har efterfrågats en kortare distans av PRO-organisationer och andra föreningar. Eftersom vi vill ha så många personer som möjligt i rörelse tycker vi det är perfekt att kunna erbjuda även en kortare distans för de som ”har hälften så bråttom”, säger tävlingsledaren Mikael Grip.

Gymmet Fitness4You har döpt den nya rundan.

– Att alla ska kunna delta tycker vi är viktigt. Därför stöttar vi det här initiativet, säger Pernilla Greibe som driver Fitness4You tillsammans med sin make Erik.

Som medlem hos Fitness4You har du gratis startplats både till Östgöta Mjölby Stadslopp och Fitness4You-Rundan.

Fitness4You-Rundan kommer att starta klockan 13.10, tio minuter efter starten av Östgötatidningen Mjölby Stadslopp. Start och mål är i Stadsparken på exakt samma plats som Östgötatidningen Mjölby Stadslopp. I Fitness4You-Rundan är det ingen tidtagning.

– Vill du springa loppet, så är det Östgötatidningen Mjölby Stadslopp som gäller. Fitness4You-Rundan är för de som vill ta det lite lugnare och vill ha en kortare distans. Det kan vara gångare med eller utan stavar, eller funktionshindrade personer som tycker det är bättre med en kortare distans, säger Mikael Grip.

Alla barn deltar som vanligt helt gratis i Bostadsbolaget Lilla Stadsparksloppet.

Till anmälan: 

Lämna en kommentar