Succén fortsätter med gratis deltagande för alla barn i Bostadsbolaget Lilla Stadsparksloppet

Bostadsbolaget i Mjölby välkomnar alla barn att delta helt gratis i Bostadsbolaget Lilla Stadsparksloppet även 2023. Barnloppet är en given succé och viktig del av Östgötatidningen Mjölby Stadslopp.

Uppvärmning för några av alla de barn som deltog i Bostadsbolaget Lilla Stadsparksloppet 2022. Lördagen 6 maj är det dags igen.

 – Det är jättekul att vara med och se till att barn kommer i rörelse och att vi kan se till att det inte kostar något att vara med. När vi fick chansen att vara titelpartner till barnloppet behövde vi inte lång betänketid för att bestämma oss, säger Sarah Andersson, marknadschef på Bostadsbolaget.

Bostadsbolaget förvaltar 2 700 lägenheter där det bor 4 500-5 000 personer.

“Att kunna erbjuda gratis startplatser till alla barn ligger helt i linje med hur vi vill jobba”, säger Karin Pettersson, kommunikatör på Bostadsbolaget.

– Vi har väldigt många barnfamiljer som bor hos oss. Det är tacksamt att göra något för dem. Vi gör redan mycket för barn, att kunna erbjuda gratis anmälan till barnloppet ligger helt i linje med hur vi vill jobba, berättar Karin Pettersson, kommunikatör på Bostadsbolaget.

Banan för Bostadsbolaget Lilla Stadsparksloppet blir densamma som tidigare år. Start i Stadsparken, runt Svartån in i Gästisparken och tillbaka in i Stadsparken för målgången. 1,1 lättlöpta kilometer.

– En perfekt bana för barnen, där föräldrar och publik kan se dem nästan hela vägen, säger Karin Pettersson.

“När vi fick chansen att vara titelpartner till barnloppet behövde vi inte lång betänketid för att bestämma oss,” säger Sarah Andersson, marknadschef på Bostadsbolaget.

Alla barn får förstås medalj, vattenflaska och diverse energigivande produkter efter målgång.

– Vi får se om vi kan klura ut något mer till barnen som höjer upplevelsen ännu mer, berättar Sarah Andersson.

Från arrangörshåll är det bara glada miner över det fortsatta samarbetet.

– Att ha ett bostadsbolag i rollen som titelpartner för ett barnlopp är riktigt bra. Att det ska vara gratis för barn att delta är något vi verkligen jobbar för. Bostadsbolaget når många barn via sina nätverk och jag kan redan nu lova att det blir en riktig motionsfest med mycket glädje lördagen 6 maj 2023, säger tävlingsledaren Mikael Grip.

Mer information om Bostadsbolaget Lilla Stadsparksloppet: 

Direkt till anmälan Bostadsbolaget Lilla Stadsparksloppet: 

Lämna en kommentar