Kan du spurta dig till en SPA-vistelse på Himmelsby? Satsa ALLT på Himmelsbyspurten!

Himmelsbyspurten är en favorit i repris i Östgötatidningen Mjölby Stadslopp. När du ger allt du har på loppets sista 300 meter, kan det vara du som vinner en härlig SPA-upplevelse och får vila upp dig ordentligt på Himmelsby Spa & Konferens.

Uterummet med två varma källor där man både njuter av det varma vattnet, med utsikten över Östgötaslätten och den magiska solnedgången.

Start och mål för Östgötatidningen Mjölby Stadslopp är precis som vanligt i Stadsparken. Med cirka 300 meter kvar av loppet i höjd med Gästisparken, kommer det finnas en tidtagningsram, med en speaker som meddelar att nu är det dags att öka farten.

– Men bara för den som vill. Det är ett kul inslag för de som vill spurta lite extra, förklarar tävlingsledaren Mikael Grip.

Det går att gå de första 5,7 kilometerna om man vill och sedan dra på en ”rackarrökare” på slutet. Efter loppet presenteras en speciell resultatlista för Himmelsbyspurten. Vinnarna kommer vinna fina priser från Himmelsby Spa & Konferens!

– En jättekul idé med Himmelsbyspurten. Efter den urladdningen blir det perfekt att komma hit och ta det mera lugnt, säger Rakel Gustafsson, ägare Himmelsby Spa & Konferens.

Himmelsby har ”Premium catering”. Här kan man beställa hem en italiensk buffé, lyxiga smörgåstårtor och gourméfikaboxar. Perfekt till studentfest, jubileum eller företagsevent.

Himmelsby Spa & Konferens växer så det knakar. I höstas invigdes utomhusområdet med en stor utomhuspool, varma källor, relaxområde & ett utegym. Ett perfekt tillägg till den redan 2500m² stora spaavdelningen och gymmet inomhus.

– Det händer så mycket på Himmelsby och vill man vara först med att se alla nyheter och få tag på en SPA-upplevelse till kanonpris är vår Facebook sida ”Himmelsby SPA” bästa tipset, berättar Rakel.

En kul nyhet för i år är fiskpedikyr helkropp där man får gå ner i en hel pool med Garda Rufa fiskar. En spännande upplevelse man verkligen inte glömmer!

– Östgötatidningen Mjölby Stadslopp är verkligen ett roligt initiativ så nu skall vi peppa hela personalstyrkan att springa, och såklart ge allt på Himmelsbyspurten, avslutar Rakel.

1:a pris dam & herr: SPA-entré för två personer heldag
inkl. fiskpedikyr 20 min heldag värde  2 600 kr.

2:a pris dam & herr: SPA-entré för två personer heldag
värde 1 700 kr.

3:e pris dam och herr: SPA-entré för 1 person heldag
värde 850 kr.

 

Till hemsidan för Himmelsby Spa & Konferens: 
Här hittar ni även deras Facebooksida:

Lämna en kommentar