Hämta din nummerlapp hos Intersport Mjölby och få 25 procent i rabatt på ett köp

Det är hos Intersport Mjölby du hämtar din nummerlapp och får en rabattkupong på 25 procent på ett köp. Välkomna till Intersport på fredag mellan klockan 12-18. 

Duong Ha, ägare till Intersport Mjölby, ser fram emot Östgötatidningen  Mjölby Stadslopp nu på lördag den 6 maj.

– Vi tycker det är en fantastisk roligt med ett så stort arrangemang som ett stadslopp i vår kommun, säger Duong Ha, ägare till Intersport Mjölby.

Han poängterar att det behövs något som livar upp centrumkärnan.

– Självklart vill vi vara med på en sådan bra grej. Vi jobbar med sport och vill att folk ska aktivera sig. Kul med ett barnlopp och jättebra att det är gratis för alla barn att vara med, förklarar Duong.

På fredag 5 maj mellan klockan 12-18 delar vi ut nummerlappskuverten hos Intersport Mjölby. Det är extra förmånligt att hämta sin nummerlapp där, jämfört med att vänta till lördagen.

– De som hämtar sin nummerlapp hos oss får en rabattkupong värd 25 procent på ordinarie priser. Undantaget är elektronik och produkter från Asics, berättar Duong.

Det går också bra att efteranmäla sig hos Intersport på fredag och självklart får man då också rabattkupongen på 25 procent.

Kanske blir det just du som vinner ett presentkort och kan handla för 1 000 kronor hos Intersport Mjölby.

Intersport Mjölby bidrar också med åtta presentkort a´1 000 kronor. Sex av dem går till fyran, femman och sexan i dam- och herrklassen. Två av presentkorten lottas ut till en dam och en herre oavsett hastighet i loppet.

– Kul att det finns ett stort prisbord, där alla har chans att vinna fina priser, oavsett om man går, joggar eller springer loppet, säger Duong.

För de som inte hämtar ut sina nummerlappar hos Intersport så är det tävlingscentrum i Stadsparken som gäller på lördag 6 maj från klockan 09.00.

Efteranmälan via hemsidan stänger onsdag 3 maj klockan 24.00. Sedan är det efteranmälan hos Intersport 5 maj 12-18 och i Stadsparken 6 maj från och med klockan 09.00 som gäller.

Till Intersport Mjölbys hemsida:

Lämna en kommentar