Blomsterhjärtat ser till att Östgötatidningen Mjölby Stadslopp blomstrar

Blomsterhjärtat i Mjölby ser till att vinnarna av Östgötatidningen Mjölby Stadslopp får fina segerkransar runt sina halsar.

Catarina Enstedt på Blomsterhjärtat i Mjölby.

“Det är kul att kunna hjälpa till med det jag kan göra. Jag brukade springa lopp, men nu tar företaget all min tid”, säger ägaren Catarina Enstedt när vi träffar henne i den blomsterfyllda butiken på Kungsvägen 59 i Mjölby.

Segerkransarna får första dam och första herre på upploppet, strax före målgång, om det är läge och det inte är spurtstrid. Blir det spurt, så får vinnarna sina segerkransar sekunden efter målgång. Blomsterhjärtat ser också till att de sex första damerna och herrarna får varsin blomsterbukett på scenen när det är dags för prisutdelning. Även de tre första i varje barnklass får varsin blomma på scenen.

Till Blomsterhjärtats hemsida: 

Lämna en kommentar