Efter loppet får du snabb energi från City Gross Mantorp

City Gross Mantorp ser till att du som går, joggar eller springer Östgötatidningen Mjölby Stadslopp får ett välförtjänt energitillskott direkt efter målgången i Stadsparken.

My Goding, till vänster, med personal från City Gross Mantorp som bjuder på energi efter målgången av Östgötatidningen Mjölby Stadslopp, Fitness4You-Rundan och Bostadsbolaget Lilla Stadsparksloppet.

– För oss är det viktigt att hälsa och rörelse finns med som en naturlig del i vardagen, både för vår personal men även för våra kunder. Därför känns det extra bra att sponsra Östgötatidningen Mjölby Stadslopp, säger My Goding, butikschef för City Gross Mantorp.

Deltagarna i Östgötatidningen Mjölby Stadslopp, Fitness4You-Rundan och Bostadsbolaget Lilla Stadsparksloppet kommer att få färsk frukt, kexchoklad, nybakade kanelbullar, en dryck och kanske något mer. Barnen kommer att få festis.

– Vi tycker det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment och mängder med härliga färskvaror, allt för att kunden lätt ska kunna göra ett enkelt val både till vardag och fest! En del av det utbudet kommer du som deltar i Östgötatidningen Mjölby Stadslopp att få direkt efter målgången i Stadsparken, berättar My Goding.

City Gross Mantorps tält kommer att vara uppsatt efter målgång där du som deltagare kan hämta dina produkter.

Till City Gross Mantorps hemsida:

Lämna en kommentar