Bil Brodd ser till att alla barn kutar gratis i Bil Brodd Lilla Stadsparksrundan

Tack vare Bil Brodd i Skänninge kan alla barn delta helt gratis i Bil Brodd Lilla Stadsparksrundan.

Mikael Brodd är vd på Bil Brodd i Skänninge. Bil Brodd är titelsponsor till Lilla Stadsparksrundans 1,1 kilometer, som är gratis för alla barn.

– Det kändes självklart att tacka ja när vi fick frågan. Att stötta ett lopp, där alla barn får vara med utan att det kostar något känns extra kul. Det gör att alla verkligen kan vara med, säger Mikael Brodd, vd på Bil Brodd.

Mikael är tredje generationens bilförsäljare i sin familj. Det var hans farfar Allan som startade företaget 1945, som sedan hans son och Mikaels pappa Bengt tog över. Sedan fem år tillbaka är det Mikael som är vd på Bil Brodd med sammanlagt 15 anställda.

Numera är det Kia som är huvudmärket för Bil Brodd.

– Kia är ett märke som växt kraftigt de senaste åren. Mjölby, Motala ned till Tranås och Mantorp och Skänninge är vårt distrikt. Totalt säljer vi cirka 400 bilar per år inräknat både begagnade och nya bilar. Vi är ett litet familjeföretag, med stora resurser.

Kia har växt rejält i Sverige under de tio åren Bil Brodd har sålt det framgångsrika bilmärket.

Kia är tredje största bilmärket i Sverige just nu.

– Det är kul och Kia är långt framme när det gäller elbilar och hybrider också, förklarar Mikael.

Bil Brodd sponsrar fotboll i Skänninge IK och Mjölby AI samt minicross. Och nu alltså ett “eget” barnlopp, Bil Brodd Lilla Stadsparksrundan som är en självklar del av Skill Mjölby Stadslopp.

Bil Brodd kommer att visa upp några av sina bilar i start- och målområdet i Stadsparken lördagen 4 september.

Ni kan läsa mer om Bil Brodd Lilla Stadsparksrundan och hur man anmäler sig här:

Lämna en kommentar