Vill du relaxa på Himmelsby Spa&Konferens? – Satsa på Himmelsbyspurten

Himmelsbyspurten är ett nytt inslag i Skill Mjölby Stadslopp. ”När du har spurtat får du komma hit och vila upp dig”, säger Rakel Gustafsson som tillsammans med sin make Lars-Göran startade Himmelsby Spa&Konferens för 13 år sedan.

Rakel Gustafson framför den nya utomhuspoolen som snart ska tas i bruk på Himmelsby Spa&Konferens.

Start och mål för Skill Mjölby Stadslopp är precis som förra året i Stadsparken. Med cirka 300 meter kvar av loppet i höjd med Gästisparken, kommer det finnas en tidtagningsram, med en speaker som meddelar att nu är det dags att öka farten.

– Men bara för den som vill. Det är ett kul inslag för de som vill spurta lite extra, förklarar tävlingsledaren Mikael Grip.

Det går att gå de första 5,7 kilometerna om man vill och sedan dra på en ”rackarrökare” på slutet. Efter loppet presenteras en speciell resultatlista för Himmelsbyspurten. De tre snabbaste herrarna och tre snabbaste kvinnorna under just den delen av loppet vinner fina priser från Himmelsby Spa&Konferens.

– En jättekul idé med Himmelsbyspurten. Efter den urladdningen blir det perfekt att komma hit och ta det mera lugnt, säger Rakel Gustafsson.

En del av allt det nya som snart är klart att använda på Himmelsby Spa&Konferens.

Himmelsby Spa&Konferens är ständigt i utveckling.

– Vi erbjuder 2 500 kvadratmeter spaavdelning. Vi har precis byggt en utomhuspool, vi ska snart investera i ett utegym och padelhall finns sedan tidigare. Vi ska också bygga ut anläggningen med 20 dubbelrum. Köket ska byggas ut med eget konditori, berättar Rakel.

Med fylld konferensavdelning och spaanläggning kan Himmelsby Spa&Konferens ta emot cirka 200 gäster på en och samma gång.

Att det finns ett ”ovalt rum” på Himmelsby Spa&Konferens kanske inte är jättekänt. ”Det är många av våra gäster som vill fotografera sig här inne”, berättar Rakel Gustafsson.

Personalstyrkan består av 60 medarbetare.

– Jag ska försöka få med så många från personalen som möjligt att delta i Skill Mjölby Stadslopp och också få dem peppade att satsa på Himmelsbyspurten, säger Rakel med ett leende.

1:a pris dam och herr: SPA-entré för två personer inkl. fiskpedikyr 20 min heldag värde  2 380 kr.

2:a pris dam och herr: SPA-entré för två personer heldag värde 1 590 kr.

3:e pris dam och herr: SPA-entré för 1 person heldag värde 795 kr.

Till hemsidan för Himmelsby Spa&Konferens: 

Lämna en kommentar